top of page

十周年大作「髮仙水」💆🏻‍♀️新型態救髮質

Ys Recipes

讀畢需時 2 分鐘

5月 9

9

0

震撼「髮仙水」破革面世震撼業界!震撼收睇反應、搶購反應,超震撼!


我非常感激各位對「髮仙水」投以信心一票--扭轉你對固有護髮素慨念,如水一樣的「髮仙水」,不是膏狀,不是濃液,與我的保養理念同出一徹,以水導向,因為水狀,極細份子,才最吸收,最接近生物所需。


請絕對相信「髮仙水」,由開業達62年的韓國cGMP高規格大廠生產,係當地No.1髮品龍頭製造商,肯同我瘋狂,將角蛋白、絲蛋白、水解膠原蛋白、20種氨基酸、7種神經醯胺,兼6種天然植物油,多達共36種嚴選保養成份合一,60秒就給你魔髮奇蹟,瞬間救髮KO天生攣、毛躁頭、燙染爛髮,Pump Up髮量令髮絲粗壯,染髮嘅你更需要,鎖色又修護。


有萬能功效,又勝在易用,洗頭水>髮仙水>沖洗&吹乾(即係用於平常護髮素程序);用一次,頭髮見得到即時變靚,好amazing!!


在我首次講解時,見到大家衆多留言「好想快啲試用」,我又何嘗唔係急不及待送到大家手上。


我第一身真實評價,四個字 - 「輕、彈、柔、爽」,又直又滑,毛燥同天生攣都變得服從,係髮質同埋髮量都加分,仲要每條髮絲都好彈好堅韌,我會形容為衰頭髮都變乖;我老公用完,讚到飛起,髮根拱起,唔使用髮泥都有造型感,頭髮望落去仲多咗,真正男女老幼都合用。


效果真係咁神奇,所以困難重重,我都堅決一定要推出呢個與別不同的產品,造福自己兼拯救大家嘅頭髮,一定一定可以變靚變健康!


首批「髮仙水」一到香港,我第一時間送俾所有同事,如果你去Y's Experts見到她們,問佢一句「好唔好用?」答案肯定一致由心而發,好到極!有同事用咗兩次,打電話告知:「從未試過咁好用嘅護髮素(其實係水先啱)…..!」


係!我真係當「髮仙水」保養品般研發,單係不含人造色素、人造香料、Paraben / CMIT / MIT /苯氧乙醇等化學防腐劑,以及鉛、砷、甲醛等化學物質,並通過2項皮膚過敏測試,任何髮質/膚質/敏感頭皮及懷孕都適用,你有冇見過護髮品有咁高規格?!仲要唔係搽頭皮,都咁嚴謹!


之所以韓國廠方話我crazy,因為佢曾經問我:「頭髮用吖,唔係搽上面喎!」聽佢咁講,我仲開心,即係從來無人好似我咁啦?OK,我就做史上第一個狂人,一絲不苟原是我本性,突破常規是我堅持,我唔信無知音!


Ys Recipes

讀畢需時 2 分鐘

5月 9

9

0

bottom of page